Zij-instromer verpleeghuiszorg

Doorwerken met werk van betekenis

Bijna richting uw pensioen of misschien al met pensioen, maar nog steeds passie voor het vak? Uw ervaring en kennis als medisch specialist nog kunnen inzetten binnen een ander specialisme?

Puur bezig zijn met uw vak? Zonder onregelmatige diensten, drukke omgeving van het ziekenhuis of de verantwoordelijkheden die horen bij een maatschap of vakgroep? Dan is de functie als zij-instromer binnen de Ouderengeneeskunde misschien iets voor u! Door de krapte op de arbeidsmarkt is er een tekort aan specialisten Ouderengeneeskunde in verpleeghuizen. Hier ontstaat voor u als medisch specialist de kans om als zij-instromer van betekenis te zijn.

We kunnen ons voorstellen dat u hier in eerste instantie niet aan heeft gedacht. ViaMedica biedt door haar ervaring de juiste persoonlijke begeleiding om te bepalen of een dergelijke stap iets voor u zou kunnen zijn. Geen medisch specialist meer, maar wel de arts die bezig is met zorg en die zijn/haar ervaring kan inzetten op een afdeling in het verpleeghuis. En waar nodig helpen we u met scholing en persoonlijke begeleiding als u dat wenst. Bent u klaar om uw kennis en ervaring nog een periode in te zetten in de ouderenzorg? Of wilt u eerst een gesprek om te kijken of deze nieuwe functie iets voor uw zou kunnen zijn? Neem dan contact met ons op om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

- 2020-2022 Viamedica