Basisarts (ANIOS)

Ervaring opdoen als basisarts

Als je Geneeskunde gaat studeren ligt de wereld nog helemaal voor je open. Maar aan het einde van je studie moet je je eerste keuzes maken.

En keuzes maken horen bij het vak. Wat je (eerste) ANIOS-baan wordt? Welke opleiding ga je kiezen? Welk besluit je ook maakt, het is belangrijk dat je wordt geholpen en gecoacht op de route naar een specialisme wat je ambieert. Luisteren naar wat jij wilt is hierin erg belangrijk. Maar vaak is ervaring in de praktijk opdoen de beste oplossing om te leren wat het best bij je past.

De ervaren consultants van ViaMedica helpen je graag met het bepalen van jouw route. Wij begeleiden je persoonlijk en helpen je bij het ontwikkelen van jouw competenties. We bieden daarnaast persoonlijk advies, scholing en intervisie. Door de in-house medische kennis bij ViaMedica en de langdurige relaties met de zorginstellingen hebben onze consultants voor jou een waardevolle betekenis. Wil je dat wij je helpen bij de volgende stap in jouw carrière? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We komen graag in contact met jou.

- 2020-2022 Viamedica