Medisch specialist

Een kijkje in de keuken van een ander ziekenhuis

Voldoening halen uit uw specialisme maar dan wel op uw manier? Als medisch specialist ook werken in een ander ziekenhuis?

Het kan zijn dat u een vaste (parttime) functie hebt en opzoek bent naar aanvulling. Bijvoorbeeld, u bent medisch specialist en zou graag extra diensten willen oppakken in een ander ziekenhuis. Dit kan door te participeren in onze flexpools voor medische specialisten, waarbij u diensten kunt doen, waar en wanneer het u uitkomt.
Maar het kan ook zijn dat u juist langere tijd werkt op 1 vaste plek middels een tijdelijke (interim) functie. Ook dat is mogelijk bij ViaMedica.

Onze aanpak
Om te bepalen wat uw behoefte is starten wij altijd met een kennismakingsgesprek met een van onze consultants. In dit gesprek bespreken we uw werkervaring en de plek die het beste bij u past. Vervolgens stellen we u voor aan een opdrachtgever. In het gesprek met de opdrachtgever vindt de uiteindelijke match plaats. Wij ondersteunen u tijdens de opdracht met persoonlijke ondersteuning. Zo bent u goed voorbereid en kunt u zich kunt focussen op uw vak.

- 2020-2022 Viamedica