Opdrachtgevers

Altijd klaarstaan voor u als opdrachtgever

Bent u op zoek naar een snelle oplossing voor uw capaciteitsprobleem op het gebied van medisch personeel? Tijdelijke invulling of juist naar een structurele oplossing? ViaMedica helpt u bij het vinden van de juiste medisch specialist of basisarts.

Door onze eigen jarenlange kennis ervaring in de zorgwereld, weten wij heel goed wat u nodig heeft. En door ons uitgebreide netwerk hebben wij snel een oplossing in uw zoektocht naar het juiste medisch personeel. Passend bij uw wensen.

Invulling door vast of tijdelijk personeel
Soms is het nodig om iemand tijdelijk te vervangen, bijvoorbeeld als gevolg van een zwangerschap of een ziekte. Maar het kan ook zo zijn dat als gevolg van pensionering er een vaste invulling nodig is. In beide gevallen staat ViaMedica voor uw klaar en kan zij u helpen met de geschikte kandidaten uit haar netwerk.

Flexibele invulling in uw organisatie
ViaMedica heeft  jarenlange ervaring in het opzetten van pools voor bijvoorbeeld SEH, Intensive Care en Anesthesiologie. Deze aanpak kan uw organisatie helpen bij het voorkomen van bezettingsproblemen. U kunt voor ieder moment – dag en nacht – specialisten uit deze pools oproepen. In de pools zitten vooral artsen die elders een vaste (parttime) functie hebben, maar ook graag op andere locaties willen werken. Deze ervaren medisch specialisten zullen dan ook weinig moeite hebben om in het zittende team mee te draaien.

ANIOS
Ook voor basisartsen (ANIOS) kunt u altijd bij ons terecht. Wij hebben enthousiaste en zeer bekwame kandidaten, die popelen om bij u aan de slag te gaan. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat u zelf weinig geschikte kandidaten heeft of er onverwacht een ANIOS uitvalt of stopt. Of het kan soms moeilijk zijn  om bepaalde specialismen te vullen met jonge en ambitieuze basisartsen. ViaMedica werft continu deze groep artsen, zodat u niet alleen vandaag een oplossing hebt, maar ook een oplossing voor  

Interesse? Neem contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak.

- 2020-2022 Viamedica